181 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Nagyon könnyű akkumulátoros fagondozó fűrész

Könnyű, mindössze 2,5 kg-os súlyú (akkumulátor nélkül), nagy teljesítményű speciális láncfűrész szakemberek számára. Rendkívül precíz vágások a 16 m/s-os láncsebességnek és a STIHL 1/4'' PM3 fűrészláncnak köszönhetően. A csendes láncfűrész zajérzékeny területeken végzett munkákhoz is ideális, használatához hallásvédelem viselése nem szükséges.   

QuickStop Super láncfék biztonságos munkavégzést biztosít. A STIHL gyorsláncfeszítésnek köszönhetően a lánc feszítése egyszerűen, szerszám használata nélkül elvégezhető. 

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

FONTOS: Az MSA 161 T akkumulátoros fagondozó fűrészt kifejezetten fagondozáshoz, szakképzett felhasználók részére tervezték!

MSA 161 T

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Oldalsó láncfeszítés
Oldalsó láncfeszítés
STIHL villanymotor (EC)
STIHL villanymotor (EC)
Szerszám nélkül nyitható tankzárak
Szerszám nélkül nyitható tankzárak

Műszaki információk

Tömeg2,5 kg 1)
Hangnyomásszint83 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint94 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás, bal oldal2,1 m/s² 3)
Rezgésgyorsulás, jobb oldal2,2 m/s² 3)

Szerviz és tippek