181 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Vezetőlemezhossz30 cm
Névleges feszültség36 V
Tömeg2,5 kg 1)
Hangnyomásszint83 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint94 dB(A) 2)

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Nagyon könnyű akkumulátoros fagondozó fűrész

Könnyű, mindössze 2,5 kg-os súlyú (akkumulátor nélkül), nagy teljesítményű speciális láncfűrész szakemberek számára. Rendkívül precíz vágások a 16 m/s-os láncsebességnek és a STIHL 1/4'' PM3 fűrészláncnak köszönhetően. A csendes láncfűrész zajérzékeny területeken végzett munkákhoz is ideális, használatához hallásvédelem viselése nem szükséges.   


QuickStop Super láncfék biztonságos munkavégzést biztosít. A STIHL gyorsláncfeszítésnek köszönhetően a lánc feszítése egyszerűen, szerszám használata nélkül elvégezhető. 


STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.


FONTOS: Az MSA 161 T akkumulátoros fagondozó fűrészt kifejezetten fagondozáshoz, szakképzett felhasználók részére tervezték!

MSA 161 T

Szerviz és tippek