569 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Vezetőlemezhossz50 cm
Lökettérfogat79 cm³
Teljesítmény5 kW
Tömeg6,2 kg 1)
Teljesítménysúly1,24 kg/kW

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Nagy teljesítményű láncfűrész elektronikus befecskendezéssel

A nagy teljesítményű, egyszerű kezelhetőségű STIHL MS 500i benzinmotoros láncfűrész ideális vastagabb faállományban végzett munkákhoz. Könnyű kialakításának köszönhetően jól irányítható. 


Az MS 500i a világ első elektronikusan befecskendezésű láncfűrésze. Az innovatív STIHL Injection technológia optimális motorteljesítményt és kiváló indítási viselkedést biztosít a tengerszint feletti magasságtól és a környezeti hőmérséklettől függetlenül. Az érzékelők mérik a légnyomást, a belső és külső hőmérsékletet, és továbbítják az információkat a vezérlőegységnek. A vezérlőegység ezután meghatározza az optimális üzemanyagmennyiséget és a gyújtás időzítését. Ennek eredményeképpen az üzemanyag adagolása a szelep nyitásával és zárásával biztosított. A STIHL Injection technológia kiváló gyorsulást, kiemlekedően nagy teljesítményt jelent a könnyű kialakítás mellett:  • A fűrészlánc 0,25 másodperc alatt gyorsul 0 km/h-ról 100 km/h-ra

  • Az MS 500i a legjobb teljesítménysúllyal rendelkező fűrész a piacon: 1,24 kg/kW


A láncfűrész a már jól ismert STIHL 2-MIX motorral rendelkezik, amely nagy teljesítményt nyújt alacsony fogyasztás mellett. A STIHL ElastoStart erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé.


További termékjellemzők: HD2-szűrő, elvesztés ellen biztosított anyák a lánckerékfedélen, a menniységszabályozású olajpumpa, szerszám nélkül nyitható tankzár, oldalsó láncfeszítés.

MS 500i

Szerviz és tippek