283 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Erőteljes, benzines láncfűrész sokoldalú használatra

A STIHL MS 391 benzinmotoros láncfűrész nagy vágásteljesítményének köszönhetően kiválóan alkalmas mezőgazdsasági, tájápolási és építőipari használatra. Ideálisan használható tűzifa daraboláshoz is. A STIHL MS 391 láncfűrész 3,3 kW (4,5 LE) teljesítményű, takarékos STIHL 2-MIX motorral rendelkezik. A dekompressziós szelep megkönnyíti az indítási folyamatot. Segítségével jelentősen csökken a szükséges húzóerő a behúzó kötélen, megkímélve ezzel a kezelő személyt és a motoros eszköz indítórendszerét is. További termékjellemzők:  • Mennyiségszabályozható olajpumpa lehetővé teszi a szükséglethez igazodó, pontos olajmennyiség adagolását. A STIHL Ematic rendszer biztosítja, hogy a lánckenőolaj célzottan és veszteség nélkül oda kerüljön, ahol szükség van rá.

  • Előleválasztásos légszűrőrendszer a hatékony munkavégzés érdekében. Az utólagosan felszerelhető HD2-szűrő távol tartja a finom port a motortól, így biztosítva a különösen hosszú élettartamot.

MS 391

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

STIHL Négycsatornás technológia
STIHL Négycsatornás technológia
Antivibrációs rendszer
Antivibrációs rendszer
Dekompressziós szelep
Dekompressziós szelep

Műszaki információk

Vezetőlemezhossz40 CM
Lökettérfogat64,1 CCM
Teljesítmény3,2 kW
Tömeg6,2 KG 1)
Teljesítménysúly1,9 Z09

Szerviz és tippek