194 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Strapabíró, sokoldalúan használható benzines láncfűrész

A strapabíró benzinmotoros STIHL MS 251 láncfűrész kompakt kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas tűzifa alkalomszerű darabolására. A nagy teljesítményű láncfűrész  STIHL .325" RM3 fűrészlánccal rendelkezik. A 40 cm-es vezetőlemezzel akár kisebb fák kivágásához is használható.

A gép 2,2 kW (3,0 LE) teljesítményű STIHL 2-MIX motorral rendelkezik. A gép funkciói egyetlen karral irányíthatóak, amely így egyszerű kezelhetőséget tesz lehetővé. STIHL antivibrációs rendszer az erőkímélő munkavégzés érdekében.

Szerszám nélkül nyitható tankzár és előleválasztásos légszűrőrendszer a hatékony munkavégzés érdekében. Az utólagosan felszerelhető HD2-szűrő távol tartja a finom port a motortól, így biztosítva a különösen hosszú élettartamot.

MS 251

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Légszűrőrendszer előleválasztással
Légszűrőrendszer előleválasztással
Antivibrációs rendszer
Antivibrációs rendszer
Ematic lánckenőrendszer
Ematic lánckenőrendszer

Műszaki információk

Lökettérfogat45,6 cm³
Teljesítmény2,2 kW
Teljesítmény3 LE
Tömeg4,8 kg 1)
Teljesítménysúly2,2 kg/kW

Szerviz és tippek