179 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Pontos vágások, hatékony fagondozás

A nagy teljesítményű, professzionális STIHL MS 194 T benzinmotoros fagondozó fűrész ideális ágak visszavágásához és lombkoronák nyeséséhez. A STIHL MS 194 T modellt kifejezetten fagondozáshoz, szakképzett felhasználók számára tervezték. A kompakt kialakításának köszönhetően szűk helyeken végzett munkákhoz is alkalmas.

Az erőteljes, alacsony fogyasztású STIHL 2-MIX motor nagy vágásteljesítményt biztosít. STIHL 1/4'' PM3 fűrészlánc a precíz vágások érdekében. A STIHL Ematic rendszer biztosítja, hogy a lánckenőolaj célzottan és veszteség nélkül oda kerüljön, ahol szükség van rá. Ez lehetővé teszi a hatékony munkavégzést és a gazdaságos olajfogyasztást. A praktikus, kihajtható rögzítőszem a szállító kötél rögzítésre szolgál, amellyel az eszköz biztonságosan leengedhető a fán történő munkavégzést követően. Erőkímélő munkavégzés a STIHL antivibrációs rendszernek köszönhetően.

FONTOS: A STIHL MS 194 T  modellt kifejezetten fagondozáshoz, szakképzett felhasználók számára tervezték!

MS 194 T

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Antivibrációs rendszer
Antivibrációs rendszer
Elvesztés ellen biztosított anya
Elvesztés ellen biztosított anya
Praktikus rögzítőszem
Praktikus rögzítőszem

Műszaki információk

Lökettérfogat31,76 cm³
Teljesítmény1,4 kW
Teljesítmény1,9 LE
Tömeg3,3 kg 1)
Teljesítménysúly2,4 kg/kW

Szerviz és tippek