69 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Belépő szintű modell kisebb kertápolási munkákhoz

A STIHL MS 162 benzinmotoros láncfűrész megbízható belépő szintű modell tűzifa darabolásához és kisebb kertápolási munkákhoz. A könnyű és strapabíró fűrész akár kisebb fák kivágására is alkalmas.

A kiemelkedő teljesítményű STIHL 2-MIX motor az alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett kiváló vágásteljesítményt biztosít. Precíz vágások a 3/8" P fűrészláncnak köszönhetően. A STIHL antivibrációs rendszerrel a fűrész egyenletesen és csendesen működik, így erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé.

Az egykaros működtetés lehetővé teszi valamennyi funkció egyetlen kézzel történő vezérlését. A gép egyszerűen újraindítható a stop gombbal rendelkező kombinált kar segítségével. Az oldalsó láncfeszítés a biztonságos és egyszerű láncfeszítést szolgálja.

 

 

MS 162

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

STOP KAPCSOLÓ
STOP KAPCSOLÓ
OLDALSÓ LÁNCFESZÍTÉS
OLDALSÓ LÁNCFESZÍTÉS
STIHL 2-MIX motor
STIHL 2-MIX MOTOR

Műszaki információk

Vezetőlemezhossz35 cm
Lökettérfogat30,1 cm³
Teljesítmény1,2-1,3 kW
Tömeg4,5 kg 1)
Teljesítménysúly3,3-3,8 kg/kW

Szerviz és tippek