301 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Vezetőlemezhossz30 cm
Névleges feszültség36 V
Tömeg6,8 kg
Hangnyomásszint88 dB(A) 1)
Zajteljesítményszint102 dB(A) 1)

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Legerősebb STIHL akkumulátoros magassági ágnyeső

A STIHL HTA 135 akkumulátoros magassági ágnyeső ideális választást jelent a gyümölcsösök és faállományok professzionális gondozásához. A STIHL kínálatának legerősebb akkumulátoros magassági ágnyesője

Könnyen irányítható a gyorszáras teleszkópos szárnak köszönhetően, használatával még a magasabb fák pontos nyírása is lehetséges. Teljes hossz: 285 - 405 cm. 1/4 "PM3 fűrészlánc a kiváló vágásteljesítmény érdekében. 

A strapabíró ághoroggal rendelkező könnyű magnézium hajtómű és a kiemelkedő minőségű, csendes, csekély rezgésű EC motor kényelmes munkavégzést tesznek lehetővé. A könnyen tisztítható légszűrő optimális motorhűtést és így hosszú élettartamot biztosít. Alapfelszereltségben tartólábbal együtt kapható.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Szerviz és tippek