127 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Névleges feszültség36 V
Tömeg4,3 kg
AkkumulátorrendszerAK rendszer

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Nagy teljesítményű kombimotor szabályozható fordulatszámmal

A STIHL KMA 80 R akkumulátoros kombimotor kiváló választás a ház körüli kertápolási munkákhoz, vaalmint nagyobb területek gondozásához. A gép sokféle kombiszerszámmal használható, melyek cseréje a gyorcsatlakozó segítségével egyszerűen és gyorsan elvégezhető. Csendes működésnek köszönhetően zajérzékeny területeken végzett munkákra is alkalmas.

Az erőteljes, szénkefe nélküli EC motorral rendelkező, kiváló egyensúlyú KMA 80 R modellhez számos kombiszerszám csatlakoztatható. A gép két teljesítményszinttel (ECO / Max) rendelkezik. A kívánt fordulatszám beállítása közvetlenül a fogantyún lehetséges. Az ECO üzemmódban a gép energiatakarékos módon üzemel, amely így az akkumulátor üzemidejét is megnöveli. A csatlakoztatott kombiszerszámtól függően a fordulatszám beállítása fokozatmentesen is lehetséges.

A szerszám nélkül beállítható körfogantyú rugalmasságot és nagy mozgásszabadságot biztosít még a szűk helyeken történő munkavégzésnél is. Forgatható akasztó a hosszú munkákhoz a heveder beakasztásához. 

Szerviz és tippek