199 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Különféle táj- és kertápolási feladatokhoz

Különféle táj- és kertápolási feladatok rugalmas elvégzéséhez a STIHL KMA 135 R a tökéletes választás. Az akkumulátoros kombimotor valamennyi STIHL kombiszerszámmal használható. 

 

A nagy teljesítményű EC motor fordulatszáma a fogantyún fokozatmentesen állítható. A gép teljesítményfokozata az adott feladathoz igazítható (3 fokozat), amely energiahatékony és alacsony zajszintű munkavégzést biztosít. Zajérzékeny területeken történő munkavégzéshez is ideális, hallásvédelem viselése nem szükséges. A légszűrő optimális hűtést biztosít, védi a motort és egyszerűen tisztítható. A körfogantyú lépéshatárolóval a szűk helyeken történő munkavégzést segíti.

 

 

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

 

KMA 135 R (akku és töltő nélkül)

Műszaki információk

Névleges feszültség36 V
Tömeg3,4 KG
Hossz a csatlakozóig96 CM 1)
Üzemidő AP 100 akkumulátorralbis 14 MIN
Üzemidő AP 200 akkumulátorralbis 28 MIN

Szerviz és tippek