159 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Új
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Névleges feszültség36 V
Tömeg3,5 kg
Üzemidő AP 200 akkumulátorralmaximum 25 min
Üzemidő AP 300 S akkumulátorralmaximum 40 min
AkkumulátorrendszerAP rendszer

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Nagy teljesítményű akkumulátoros kombimotor fordulatszám-szabályozással

A STIHL KMA 120 R akkumulátoros kombimotor a STIHL kombiszerszámok széles kínálatának köszönhetően sokféle professzionális és magáncélú kert- és tájápolási feladat elvégzésére alkalmas. A kombiszerszámok a gyorscsatlakozó segítségével egyszerűen cserélhetők. A STIHL KMA 120 R modellt a nagy teljesítmény és hatékonyság jellemzik. A szerszám nélkül beállítható körfogantyú a szűk helyeken történő munkavégzést segíti. Egyszerűen fel- és leszerelhető lépéshatároló.

Az erős EC motor csendes működésének köszönhetően a gép zajérzékeny területeken történő munkavégzéshez is ideális, hallásvédelem viselése nem szükséges. A 2 fokozatban állítható fordulatszám közvetlenül a fogantyún állítható. Az alacsonyabb fordulatszám ECO üzemmód (1. szint) a könnyebb munkákhoz jelenti az ideális választást. Ez csökkenti az energiafogyasztást és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Nehezebb feladatokhoz, mint pl. az RG-KM forgókés használatához a magasabb fokozatra (2. szint) lehet szükség. Az adott feladattól függően a sebesség fokozatmentesen is beállítható.

A kényelmes munkavégzést a STIHL KMA 120 R kis tömege is segíti. Hosszabb munkáknál a külön rendelhető tartozékként kapható kettős vállheveder a gépen található forgatható akasztóba illeszthető. A külön rendelhető tartozékként kapható tartóláb használata esetén a kombimotor nem érintkezik a talajjal.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Szerviz és tippek