99 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Kompakt akkumulátoros gyepszellőztető levegőztető hengerrel

A STIHL RLA 240 akkumulátoros gyepszellőztető kiválóan alkalmas az elhalt fűréteg és a moha kisebb füves területekről történő eltávolításához. A 34 cm-es munkaszélességnek köszönhetően a gép nagyon jól manőverezhető, így akár a szűkebb helyek szellőztetése is elvégezhető. A STIHL RLA 240 a STIHL AK rendszer akkumulátorainak köszönhetően hosszú üzemidővel rendelkezik, kibocsátásmentes és még akár zajérzékeny területeken is használható.

A gyepszellőztető henger felkarcolja a füves talajt, a gyepfésülő henger pedig kifésüli a gyepből a gyepszellőztetés során korábban fellazított elhalt
fűréteget és fölösleges mohát. A könnyű polimer ház és a strapabíró futófelülettel rendelkező kerekek gondoskodnak a gyepszellőztető jó irányíthatóságáról. A központi vágásmagasság-állításnak köszönhetően a kések munkamélysége a házon elhelyezett tekerőgomb segítségével fokozatmentesen beállítható. A prakitkus gyűjtőkosár űrtartalma 50 liter

A gyepszellőztető házába integrált szállítási fogantyúval a gép könnyedén megbillenthető. Az összecsukható fogantyúnak köszönhetően helytakarékosan tárolható. A gép megemelése vagy elpakolása előtt győződjön meg arról, hogy a motor ki van kapcsolva és a biztonsági kulcs ki van húzva!

RLA 240

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

SMOOTH-RUNNING WHEELS
SMOOTH-RUNNING WHEELS
Munkamélység-állítás
Munkamélység-állítás
Hordozó fogantyú
Hordozó fogantyú

Műszaki információk

Munkaszélesség34 cm
Zajteljesítményszint92 dB(A)
Munkamélység15 mm

Szerviz és tippek