99 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Füves terület0-500 m²
Munkaszélesség34 cm
Munkamélység15 mm
Akkumulátor típusaLítium-ion
Névleges teljesítmény900 W

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Kompakt akkumulátoros gyepszellőztető levegőztető hengerrel

A STIHL RLA 240 akkumulátoros gyepszellőztető kiválóan alkalmas az elhalt fűréteg és a moha kisebb füves területekről történő eltávolításához. A 34 cm-es munkaszélességnek köszönhetően a gép nagyon jól manőverezhető, így akár a szűkebb helyek szellőztetése is elvégezhető. A STIHL RLA 240 a STIHL AK rendszer akkumulátorainak köszönhetően hosszú üzemidővel rendelkezik, kibocsátásmentes és még akár zajérzékeny területeken is használható.

A gyepszellőztető henger felkarcolja a füves talajt, a gyepfésülő henger pedig kifésüli a gyepből a gyepszellőztetés során korábban fellazított elhalt fűréteget és fölösleges mohát. A könnyű polimer ház és a strapabíró futófelülettel rendelkező kerekek gondoskodnak a gyepszellőztető jó irányíthatóságáról. A központi vágásmagasság-állításnak köszönhetően a kések munkamélysége a házon elhelyezett tekerőgomb segítségével fokozatmentesen beállítható. A prakitkus gyűjtőkosár űrtartalma 50 liter

A gyepszellőztető házába integrált szállítási fogantyúval a gép könnyedén megbillenthető. Az összecsukható fogantyúnak köszönhetően helytakarékosan tárolható. A gép megemelése vagy elpakolása előtt győződjön meg arról, hogy a motor ki van kapcsolva és a biztonsági kulcs ki van húzva!

 

Szerviz és tippek