114 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Friss akkus légáram

Nagy teljesítményű, könnyű STIHL BGA 86 akkumulátoros fúvógép professzionális használatra. A mindössze 2,8 kg-os tömegével (akkumulátor nélkül) a gép könnyű és nagyon csendes, így akár zajérzékeny területeken, mint például kórházak, óvodák udvaraiban vagy lakóövezetekben is használható. A STIHL BGA 86 a STIHL AP rendszer akkumulátoraival kompatibilis. A többfunkciós fogantyúval a motorvezérlés valamennyi kezelőeleme, valamint a biztonsági retesz egy kézzel irányítható, így a gép kezelése egyszerű és biztonságos. Jobb- és balkezesek számára is kényelmes. A fokozatmentes fordulatszám-szabályozásnak köszönhetően a fúvóerő az adott feladathoz beállítható. A BGA 86 lombfúvó alapfelszereltségben kerek fúvókával rendelkezik, a nagyobb légsebességhez lapos fúvóka külön rendelhető tartozékként kapható. A fúvócső hosszúsága egyszerűen, három fokozatban változtatható, így a kezelő magasságához illetve a felhasználási körülményekhez állítható.


STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

BGA 86

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Speed control
FORDULATSZÁM SZABÁLYZÓ
Állítható fúvócső
ÁLLÍTHATÓ HOSSZÚSÁGÚ FÚVÓCSŐ
Többfunkciós fogantyú
EGY KÉZZEL IRÁNYÍTHATÓ TÖBBFUNKCIÓS FOGANTYÚ

Műszaki információk

Névleges feszültség36 V
Tömeg2,8 kg
AkkumulátorrendszerAP rendszer
Fúvóerő15 N
Anyag69 m/s

Szerviz és tippek