893 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Munkaszélesség63 cm
Vágásmagasság-állítás25 - 100 mm
Vágásmagasság-állítás8 fokozatban, kerekenként
Fűgyűjtő kosár űrtartalma80 l
Hajtómű0 - 5,5 km/h

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Nagy teljesítményű professzionális akkumulátoros fűnyíró

A fokozatmentesen állítható kerékhajtással rendelkező STIHL RMA 765 V akkumulátoros fűnyíró gép tökéletes választás a professzionális kert- és tájápolási feladatokhoz. A gép sebessége hat fokozatban az adott feladathoz igazítható.

A STIHL RMA 765 V hibrid házzal rendelkezik, amely egy strapabíró alumínium külső részből és egy ütésálló polimerből készült belső házból áll. A szénkefe nélküli villanymotor és a STIHL AP rendszerű lítium-ion akkumulátorok a nagyobb füves területek gyors nyírását segítik. A kikapcsolható Eco üzemmódnak, az áramlásoptimalizált késeknek és a 63 cm-es munkaszélességnek köszönhetően a STIHL RMA 765 V professzionális fűnyíró különösen hatékony. Az elforgatható első kerekek megkönnyítik a manőverezést és kényelmes munkavégzést biztosítanak. A nagyon puha markolatú komfort-tolókar segítségével a gép 80 literes textil fűgyűjtó kosara könnyen kivehető és egyszerűen üríthető. Az optimális vágásmagasság a központi vágásmagasság-állítás segítségével nyolc fokozatban (25-100 mm) állítható be.

Szerviz és tippek