441 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Füves területmax. 2500 m²
Munkaszélesség53 cm
Vágásmagasság-állítás25 - 85 mm
Vágásmagasság-állítás7 fokozatban (központi)
Fűgyűjtő kosár űrtartalma70 l

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Nagy teljesítményű benzinmotoros fűnyíró gép fokozatmentesen állítható kerékhajtással

Nagyobb füves területek hatékony nyírására az 53 cm-es munkaszélességgel remdelkező STIHL RM 655 V benzinmotoros fűnyíró gép a megfelelő választás.


fokozatmentesen állítható kerékhajtással a nyírás sebessége a felhasználó igényeihez és a terepviszonyokhoz igazítható. Multi-kés a fű levágásához, összegyűjtéséhez és mulcsozásához. Az optimális vágásmagasság a központi vágásmagasság-állítás segítségével hét fokozatban (25-85 mm) állítható be. Az ergonomikus kialakítású, puha markolattal ellátott komfort-tolókar a kényelmes munkavégzést segíti. A felhajtható fedelű, telítettségjelzővel rendelkező 70 literes fűgyűjtő kosár a megfelelő időpontban jelzi az ürítés esedékességét.


Kedvezőtlenebb viszonyok esetén a külön rendelhető tartozékként kapható gyűjtő késsel a gyűjtési teljesítmény tovább emelhető.

RM 655 V

Szerviz és tippek