364 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Füves területmax. 2000 m²
Munkaszélesség48 cm
Vágásmagasság-állítás25 - 85 mm
Vágásmagasság-állítás7 fokozatban (központi)
Fűgyűjtő kosár űrtartalma70 l

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Benzinmotoros fűnyíró gép fokozatmentesen állítható kerékhajtással

A STIHL RM 650 V benzinmotoros fűnyíró géppel akár nagyobb méretű füves területek nyírását is elvégezhetjük gyorsan és hatékonyan. A fokozatmentesen állítható kerékhajtással a nyírás sebessége a felhasználó igényeihez és a terepviszonyokhoz igazítható.


A STIHL RM 650 V strapabíró alumínium házzal és megbízható, könnyű indítású motorral rendelkezik. A 48 cm-es munkaszélességnek és a központi vágásmagasság-állításnak köszönhetően a nyírási feladatok gyorsan elvégezhetők. Multi-kés a fű levágásához, összegyűjtéséhez és mulcsozásához. Az ergonomikus kialakítású, puha markolattal rendelkező komfort-tolókar a kényelmes munkavégzést segíti. A felhajtható fedelű, telítettségjelzővel rendelkező 70 literes fűgyűjtő kosár a megfelelő időpontban jelzi az ürítés esedékességét.

RM 650 V

Szerviz és tippek