Csatlakozzon a STIHL partnerprogramjához

Képkollázs: Nő különböző STIHL akkumulátoros készülékekkel a kertben

STIHL: Úttörő több mint 90 éve

A STIHL több mint 90 éve vezető szerepet tölt be a motoros és kerti gépek területén. Nálunk széles termékválasztékot talál saját kertjéhez, illetve a tájgondozáshoz, az építőiparhoz, a mező- és erdőgazdálkodáshoz egyaránt. A láncfűrészektől a fűnyírókon és a sövénynyírókon át a nagynyomású mosókig, a STIHL termékeivel minden szezonra tökéletesen felkészült lesz. 

A STIHL-nek köszönhetően Ön mindenféle kihívással megbirkózik, és az alkalmazási céltól függően választhat benzines, akkumulátoros vagy elektromos készülékeink közül, mivel a termékportfóliónk éppolyan sokszínű, mint a motoros gépeink alkalmazási köre. A fejlesztés és a minőség nálunk kiemelten fontos, és a jövőben is innovatívak kívánunk maradni, és ragaszkodunk az értékeinkhez – legyen most mindennek részese, és csatlakozzon a STIHL együttműködési programjához.

Fehér gomb Bejelentkezés felirattal és fehér nyíllal narancssárga alapon

Jelentkezzen az együttműködési programba

Az együttműködési programban való részvétellel Ön is profitálhat egy nagy hagyományokkal rendelkező márka sikeréből. Termékportfóliónk megfelel a célcsoportjának? Tud azonosulni termékeinkkel és értékeinkkel? Akkor jelentkezzen most a STIHL együttműködési programba. 

Fehér célkereszt narancssárga alapon

Reklámanyagok megjelenítése a csatornáin

STIHL együttműködési hálózatunkban számos olyan konverziónövelő reklámanyagot talál, melyekről rendszeresen tájékoztatjuk Önt. Ezenkívül átfogó terméklistát is kínálunk. Lehetősége van arra, hogy mindegyik terméket célzottan mélyhivatkozással reklámozza.

Narancssárga alapon egy fehér euró bankjegy szimbóluma

Profitáljon a vonzó díjazásból

A STIHL együttműködési hálózatának tagjaként vonzó díjazásban részesül, és osztozhat márkánk sikeréből.

Jelentkezzen még ma a STIHL együttműködési programba

Meggyőztük Önt? Akkor jelentkezzen még ma a STIHL együttműködési programba, és profitáljon Ön is társult partnerként egy erős prémium márka sikeréből! 

Jelentkezzen még ma a STIHL együttműködési programba

STIHL tanácsadók és projektek