201 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Kiemelkedő teljesítmény, számos kényelmi megoldás

A STIHL RE 130 PLUS különösen nagy teljesítményű nagynyomású mosó a ház körül és a kertben végzett tisztítási munkákhoz. Tökéletesen alkalmas kerti bútorok, lépcsők és teraszok hatékony tisztítására.


A mosó a hatékony tisztítás érdekében hosszú élettartamú indukciós motorral és magas minőségű alumínium pumpafejjel rendelkezik és max. 170 bar nyomással működik. A hosszú szórócső kényelmes munkavégzést biztosít. A 9 méter hosszú, strapabíró és hosszú élettartamú nagynyomású tömlő a gyorscsatlakozók segítségével egyszerűen a géphez és a pisztolyhoz csatlakoztatható. A csavarodásmentes tömlőcsatlakozás a pisztolyon meggátolja a tömlő felcsavarodását.


A gép oldalán található tároló fúvókák és a hálózati kábel tárolására alkalmas. A kihúzható alumínium teleszkópos fogantyúnak és a szállítási fogantyúnak köszönhetően a gép tárolása és szállítása helytakarékosan megoldható. A kerekek megkönnyítik a mosó mozgatását. Strapabíró alumínium tömlővezetővel rendelkező tömlődob a tömlő praktikus tárolásához.


A STIHL RE 130 PLUS alkalmazási lehetőségeinek bővítésére a STIHL RA 90 forgó mosókefe külön rendelhető tartozékként kapható.

RE 130 PLUS

Felszerelés és funkciók

Tisztítószer szóró készlet adagolórendszerrel
Tisztítószer szóró készlet adagolórendszerrel
Rotor-fúvóka
Rotor-fúvóka
Alumínium pumpafej
Alumínium pumpafej

Műszaki információk

Munkanyomás135 BAR
Max. nyomás170 BAR
Min. vízáteresztő képessség420 Z12
Max. vízáteresztő képesség500 Z12
Max. megengedett bejövő vízhőmérséklet40 °C

Szerviz és tippek