154 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Munkanyomás125 bar
Max. nyomás160 bar
Min. vízáteresztő képessség400 l/h
Max. vízáteresztő képesség480 l/h
Max. megengedett bejövő vízhőmérséklet40 °C

Felszerelés és funkciók

Kompakt osztályú magasnyomású mosó, a ház körül és a kertben végzett munkákhoz

A STIHL RE 120 könnyű és kompakt kialakítású elektromos nagynyomású mosó a ház körül és a kertben végzett tisztítási munkákhoz. Tökéletesen alkalmas kerti bútorok, lépcsők, utak és teraszok hatékony tisztítására.


A hosszú élettartamú indukciós motorral és magas minőségű alumínium pumpafejjel rendelkező mosó max. 160 bar nyomással működik. A hosszú szórócső kényelmes munkavégzést biztosít. A 8 méter hosszú nagynyomású tömlő a gyorscsatlakozók segítségével egyszerűen a géphez és a pisztolyhoz csatlakoztatható. A csavarodásmentes tömlőcsatlakozás a pisztolyon meggátolja a tömlő felcsavarodását.


Alapfelszereltségben két különböző fúvókával. Az állítható lapos fúvóka a kényesebb felületek gyors tisztítására, a rotorfúvóka pedig a makacs szennyeződések hatékony eltávolítására alkalmas. A fúvókák egyszerűen cserélhetők. A még jobb hatás érdekében az alapfelszereltséghez tartozó tisztítószerszóró készlet használatát is javasoljuk. 


A gép oldalán található tároló fúvókák és a hálózati kábel tárolására alkalmas. Az állítható hosszúságú alumínium fogantyúnak és a szállítási fogantyúnak köszönhetően a gép tárolása és szállítása helytakarékosan megoldható. A kerekek megkönnyítik a mosó mozgatását.

RE 120

Szerviz és tippek