569 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Nagy teljesítményű láncfűrész elektronikus befecskendezéssel

A nagy teljesítményű, egyszerű kezelhetőségű STIHL MS 500i benzinmotoros láncfűrész ideális vastagabb faállományban végzett munkákhoz. Könnyű kialakításának köszönhetően jól irányítható. 


Az MS 500i a világ első elektronikusan befecskendezésű láncfűrésze. Az innovatív STIHL Injection technológia optimális motorteljesítményt és kiváló indítási viselkedést biztosít a tengerszint feletti magasságtól és a környezeti hőmérséklettől függetlenül. Az érzékelők mérik a légnyomást, a belső és külső hőmérsékletet, és továbbítják az információkat a vezérlőegységnek. A vezérlőegység ezután meghatározza az optimális üzemanyagmennyiséget és a gyújtás időzítését. Ennek eredményeképpen az üzemanyag adagolása a szelep nyitásával és zárásával biztosított. A STIHL Injection technológia kiváló gyorsulást, kiemlekedően nagy teljesítményt jelent a könnyű kialakítás mellett:



  • A fűrészlánc 0,25 másodperc alatt gyorsul 0 km/h-ról 100 km/h-ra

  • Az MS 500i a legjobb teljesítménysúllyal rendelkező fűrész a piacon: 1,24 kg/kW


A láncfűrész a már jól ismert STIHL 2-MIX motorral rendelkezik, amely nagy teljesítményt nyújt alacsony fogyasztás mellett. A STIHL ElastoStart erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé.


További termékjellemzők: HD2-szűrő, elvesztés ellen biztosított anyák a lánckerékfedélen, a menniységszabályozású olajpumpa, szerszám nélkül nyitható tankzár, oldalsó láncfeszítés.

MS 500i

Felszerelés és funkciók

Antivibrációs rendszer
STIHL ANTIVIBRÁCIÓS RENDSZER
ELVESZTÉS ELLEN BIZTOSÍTOTT ANYA
ELVESZTÉS ELLEN BIZTOSÍTOTT ANYA
Dekompressziós szelep
DEKOMPRESSZIÓS SZELEP

Műszaki információk

Vezetőlemezhossz50 cm
Lökettérfogat79,2 cm³
Teljesítmény5 kW
Tömeg6,2 kg 1)
Teljesítménysúly1,24 kg/kW

Szerviz és tippek