1 890,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Oldja a gyantát és véd a korrózió ellen

A STIHL Superclean spray eltávolítja a lerakódásokat, például a gyantát, a rozsdát és a szennyeződéseket a vágószerkezetekről, a sövénynyíró késéről, valamint a STIHL láncfűrészekről. A kettős funkcióval rendelkező spray hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. Emellett kenőanyagként és korrózióvédőként is alkalmazható. A vágóeszközök élettartamának meghosszabbítása érdekében minden használat után ajánlott azok STIHL Superclean spray-vel történő ápolása. A sövénynyíró késeket a befúvás után rövid ideig be kell indítani.

Összetevők a mosó- és tisztítószerekre vonatkozó rendelet szerint:

Superclean

LUBRICATING OILS (PETROLEUM), C15-30, HYDROTREATED NEUTRAL OIL-BASED; C11-14 ALKANE; BUTANE; PROPANE; ISOBUTANE; RAPESEED OIL; DIOCTYL SODIUM SULFOSUCCINATE; CALCIUMDINONYLNAPHTHALENESULPHONATE; PARFUM; ISOPENTANE; OLEOYL SARCOSINE

Ez a hivatkozás táblázatokat tartalmaz az INCI-nevek, az Európai Gyógyszerkönyv nevei és a CAS-számok közötti megfelelésről.

Szerviz és tippek