60 890,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Hallásvédelem (Hanggátlási értékek)26 dB
H-érték31 dB
M-érték23 dB
L-érték15 dB

Megnövelt látótér, biztonságosabb munkavégzés

A STIHL DYNAMIC Sound PC arc- és hallásvédő védelmet nyújt a nehezebb munkák során. A megnövelt szemellenző nagy látómezőt, a párnázott fejpánt kényelmes viseletet biztosít. A beépített fülvédő hatékony védelmet nyújt a zajártalom okozta halláskárosodás ellen, az arcvédő pedig a feleprdülő anyagok, mint pl. forgácsok vagy apró kövek ellen védi az arcot.

A STIHL DYNAMIC Sound PC arc- és hallásvédő belül párásodásgátló bevonattal és 100%-os UV-védelemmel ellátott műanyag szemellenzővel (polikarbonát PC) rendelkezik, ezért alkalmas erős napsütésben történő munkavégzésre. A Bluetooth® kapcsolatnak köszönhetően az okostelefon funkciói, mint pl. telefonálás vagy zenehallgatás, a telefon kézbe vétele nélkül munka közben is használhatók. 

szegélynyírókkal, motoros kaszákkal fúvógépekkelpermetezőgépekkel és vágótárcsás gépekkel végzett munkáknál az arc- és hallásvédő mellett az EN 166 szabványnak megfelelő védőszemüveg viselése is szükséges.

  • Hallásvédelem: SNR 26 (H: 31; M: 23; L: 15)
  • Tanúsítvány/Szabvány: EN 166, EN 352

Az adott motoros gép használati útmutatójában található biztonsági utasításokat feltétlenül be kell tartani!

 

Dynamic BT

Szerviz és tippek