Tisztítószerek / Ápolószerek

Tartozékok

A STIHL motoros gépekhez és nagynyomású mosókhoz kifejezetten a gépekhez kifejlesztett tisztító- és ápolószerek használatát javasoljuk. Ismerje meg a tisztító- és ápolószerek széles kínálatát!



TISZTÍTÓSZEREK/ ÁPOLÓSZEREK: HOSSZÚ ÉLETTARTAM, NAGY TELJESÍTMÉNY


A megfelelő tisztító- és ápolószerek használata jelentősen hozzájárul a STIHL motoros gépek és nagynyomású mosók hosszú élettartamához. A STIHL motoros gépek optimális ápolásához a hajtómű zsírok, speciális tisztító- és oldószerek széles választékát kínáljuk. A STIHL nagynyomású mosók hatékony működését a STIHL tisztítószerek segítik. 


SÚRLÓDÁS CSÖKKENTÉSE 


A STIHL motoros gépek hosszú távú megbízható működését a megfelelő kenőanyagok használata segíti. A speciális hajtómű zsírok minimálisra csökkentik a súrlódást és a kopást. A többfunkciós STIHL Multispray oldja a koszt és keni a megragadt részeket. A behatoló olaj hatékony védőréteget képez a gépeken, és nem keményedik meg.


SZENNYEZŐDÉSEK ELTÁVOLÍTÁSA


A kenés melllett a rendszeres tisztítás is elengedhetetlen a kopás csökkentéséhez. A makacs szennyeződések, mint pl. gyanta vagy fűfolt gyengíthetik a gépek teljesítményét. Ennek elkerüléséhez a STIHL kínálatában olyan biológiailag lebomló tisztítószerek találhatók, amelyek oldják a makacs szennyeződéseket, tisztítják és kenik a gépeket, valamint a korrózió ellen is védelmet nyújtanak. A nyírószerszámokat minden használat után ajánlott befújni. 


TISZTÍTÓSZEREK NAGYNYOMÁSÚ MOSÓKHOZ


Legyen szó homlokzatok, kerti utak vagy akár gépjárművek tisztításáról, a STIHL kínálatában sokféle tisztítási feladatra használható tisztítószerek találhatók. A STIHL nagynyomású mosókhoz illő ápolószercsaláddal a szennyeződések könnyedén eltávolíthatók. 


A STIHL univerzális tisztítószer hatékonyan és kímélő módon tisztítja a kemény felületeket, mint pl. fém-, kő-, műanyag- vagy üvegfelületek. A STIHL kínálatában gépjármű-, valamint kő- és homlokzattisztító is megtalálható.