Motorolajok / Lánckenőolajok

Tartozékok

A STIHL gépek hosszú élettartama érdekében a kiváló minőségű STIHL motor- és lánckenőolajok használata ajánlott, melyek optimálisan igazodnak a STIHL gépek teljesítménykövetelményeihez.



STIHL MOTOROLAJ: A GÉPEK HOSSZÚ ÉLETTARTAMÁÉRT


Legyen szó láncfűrészről, motoros kaszáról vagy vágótárcsás gépről: a STIHL gépekre a legmagasabb minőség, innovatív technológia és a kiemlekedő teljesítmény jellemző. A STIHL motoros gépek hosszú élettartamáért mindig a legjobb kenőképességű és legtisztább olajok használata ajánlott. A STIHL saját fejlesztésű, átfogó külső és belső teszteken bevizsgált kenőanyagai tökéletesen megfelelnek a STIHL gépek igényeinek. Kínálatunkban a motorolajok, lánckenőolajok és egyéb kenőanyagok széles választéka megtalálható.


A STIHL MOTOROLAJ JELLEMZŐI


A kiváló minőségű STIHL motorolajokat kifejezetten a STIHL motorok magas igényeihez fejlesztették ki. A kiváló kenési tulajdonságoknak, a kopásvédelemnek és a kevés visszamaradó égésterméknek köszönhetően kiválóan támogatják a kétütemű motorral rendelkező STIHL gépek teljesítményét. Keverési arány: 1:50.


A kifejezetten a STIHL motoros gépekhez kifejlesztett motorolaj a legmagasabb igényeket is kielégíti. Mivel a STIHL motorolaj egyik jellemzője a kevés visszamaradó égéstermék, így a szabályozatlan égés és a gyújtógyertya meghibásodása nagymértékben csökken, és a gép élettartama megnő.


LÁNCKENŐOLAJ A SÚRLÓDÁSMENTES MUNKAVÉGZÉSÉRT


A kopás minimalizálása, valamint a fűrészlánc és a vezetőlemez közötti súrlódás miatti túlmelegedés megelőzése érdekében lánckenőolaj használata szükséges. A lánckenőolaj egyenletesen és hatékonyan keni a vágószerkezetet, és így védi azt.


A kimelkedően környezetbarát, növényi alapú, biológiailag lebomló BioPlus lánckenőolaj európai ököcímkével és a vizekre nem veszélyes minősítéssel rendelkezik.