Kerti aprító tartozékok

FilterIconSzűrés

A keresésére nincs találat.

Ennek oka elírás lehet. Vagy próbáljon meg egy másik keresési kifejezést.

Tartozékok

KÜLÖN RENDELHETŐ TARTOZÉKOK A HATÉKONY MUNKAVÉGZÉSHEZ

A STIHL kerti aprítógépek praktikus tartozékai még hatékonyabbá teszik az aprítást, legyen szó alkalomszerű vagy akár professzionális munkavégzésről.

APRÍTÁS EGYSZERŰEN

A STIHL kerti aprítógép mindig jó választást jelent ha aprításról van szó, hiszen nemcsak kiválóan végzik a munkájukat, hanem a gépekhez illő tartozékokkal gyorsan és egyszerűen bővíthetők. A megfelelő tölcsér megkönnyíti az aprítandó anyag betöltését. Az apríték elszállításához az aprítéktartály nyújt segítséget.

HATÉKONY APRÍTÁS A MEGFELELŐ TÖLCSÉRREL

A STIHL ferde tölcsér ideális a nagyobb mennyiségű, vastagabb ágak feldolgozására. A rövid, zajszigetelt tartály Multi-Cut 150 késrendszerrel rendelkezik, és a GHE 250 modellhez használható.

TARTÁLY MULCS ÉS KOMPOSZT SZÁLLÍTÁSÁHOZ

Ha a STIHL kerti aprítógép elvégezte a munkáját, az aprítéktartály segítségével a felaprított növényi maradványok könnyen elszállíthatók a komposztra vagy a virágágyásba. A praktikus, strapabíró tartály közvetlenül a gép alatt gyűjti a fa- és zöldhulladékot, és 50 literes térfogatával rengeteg aprított anyag tárolására alkalmas. Ez nemcsak az aprított anyag szállítását könnyíti meg, hanem a talajt is tisztán tartja.