Fűnyíró traktorok

Tartozékok


STIHL FŰNYÍRÓ TRAKTOROK: KIEMELKEDŐ TELJESÍMÉNY, MAGASFOKÚ KÉNYELEM


A STIHL fűnyíró traktorokban a megbízható minőség innovatív technológiával egyesül. Mindez nemcsak a kiváló vágásteljesítményben mutatkozik meg, hanem a meggyőző funkciókban és a lenyűgöző vezetési és kezelési kényelemben is.




AKÁR NAGYOBB TERÜLETEK NYÍRÁSA IS GOND NÉLKÜL


Ahol a klasszikus fűnyíró gépek elérik határaikat, ott fűnyíró traktoraink jelentik az optimális választást. Kanyargós terep vagy nagy területek nyírása: a teljesítmény és a kényelem ideális kombinációjával akár 10 000 m² nagyságú zöldterületet is könnyedén lenyírhat. A fűgyűjtő kosárral rendelkező vagy az oldalsó kidobású traktorokkal, melyek a levágott anyagot közvetlenül trágyaként juttatják vissza a gyepre, hatékonyan végezhető a gyep gondozása. Így még a hatalmas sportpályákon vagy parkokban is gyorsan elvégezhető a munka.


A kisebb fűnyíró traktorok motorja hátul, illetve az ülés alatt található. Méretükből adódóan ezek a traktorok különösen jól manőverezhetőek. A nagyobb teljesítményű fűnyíró traktorok motorja a hagyományos traktorokhoz hasonlóan elöl található. Ezek a gépek különösen nagy területek nyírására alkalmasak.


FŰNYÍRÓ TRAKTOROK STIHL MINŐSÉGBEN


A különösen nagy gyepfelületeken végzett nyírási munkákhoz megbízható fűnyíró traktorokra van szükség. Nagy teljesítményű egy-, illetve kéthengeres motorjaink tökéletes társak ebben. A 80 és 125 cm közötti munkaszélesség hatékony nyírást tesz lehetővé. A vágási magasság beállítása a vezetőülés mellett elhelyezett kar mozgatásával lehetséges. A precíz szegélynyírás érdekében a vágóasztal speciális fülekkel rendelkezik, amelyek a szélső fűszálakat is a kések alá hajtják. Az elektromágneses késkuplungnak köszönhetően a nyírószerkezet kései a műszerfalon elhelyezett kapcsolóval könnyedén ki- és bekapcsolhatók.


STIHL FŰNYÍRÓ TRAKTOROK KÉNYELMI FELSZERELTSÉGGEL


Fűnyíró traktoraink számos kényelmi funkcióval rendelkeznek, melyek a fűnyírást  valódi élménnyé teszik. Az állítható magasságú, rugózott vezetőülés szinte minden testmagassághoz szerszám nélkül beállítható. A speciális STIHL irányváltó rendszer segítségével az előre- és hátramenet egy kar segítségével kényelmesen átkapcsolható, ami megkönnyíti a gyors manőverezést. A sebesség az érzékeny pedállal finoman szabályozható. A magasabb kategóriájú traktorok sebességtartóval (Tempomat) is rendelkeznek. A fűgyűjtő kosár telítettségét a telítettség jelző hangjelzéssel jelzi. A kosár könnyedén, a vezetőülésben ülve kiüríthető. Az LCD kijelzővel rendelkező traktorok kijelzőjéről még erős napfényben is könnyedén leolvshatók a fontos információk, mint pl. üzemanyagszint, olajnyomás, stb. 


KÜLÖN RENDELHETŐ TARTOZÉKOK STIHL FŰNYÍRÓ TRAKTOROKHOZ


A praktikus tartozékok kibővítik a STIHL fűnyíró traktorok felhasználási területeit. A mulcsozó készlettel könnyedén átalakíthatjuk a fűnyíró traktorokat mulcsozó fűnyíróvá, így a fűnyírás egyben értékes biotrágyával látja el a gyepet. Télen a hóláncokkal és a hókotró készlettel a gép pillanatok alatt hóeltakaró járművé alakítható.