Vágótárcsás gépek

FilterIconSzűrés

Tartozékok


STIHL VÁGÓTÁRCSÁS GÉPEK A LEGKEMÉNYEBB FELADATOKHOZ 


Legyen szó betonról, kőről, aszfaltról vagy szerkezeti acélról: a robusztus STIHL vágótárcsás gépek még a legkeményebb anyagokat is pontosan és megbízhatóan vágják át az építkezésen, útépítés vagy mentés során.




PRECÍZ VÁGÁSOK 


Kemény anyagok, mint például aszfalt, beton vagy acél precíz vágása esetén a STIHL vágótárcsás gépek jelentik a megfelelő választást. Kínálatunkban különböző modellek közül választhat. Gépeinket a nagy teljesítmény és a kényelmes kialakítás jellemzik. 


BENZINES VÁGÓTÁRCSÁS GÉPEK


A STIHL benzinmotoros vágótárcsás gépek univerzálisan használhatók az építőiparban, magas- és mélyépítéshez, útépítéshez vagy akár mentési munkálatoknál. Az erőteljes STIHL 2-MIX motoroknak köszönhetően még a rendkívül kemény anyagok is pontosan vághatók. A STIHL vágótárcsás gépek termékjellemzői: 



  • STIHL antivibrációs rendszer 

  • Egyes modellek elektronikus vízszabályozással rendelkeznek.

  • Egyes modellek hosszú élettartamú légszűrőrendszerrel rendelkeznek 'ciklon' előleválasztással.

  • Egyes modellek elektronikus vezérlésű befecskendezéssel (STIHL Injection) rendelkeznek, amely még precízebb módon gondoskodik a motor tökéletes járásáról és csökkentett üzemanyag felhasználásról a befecskendezési technika nélkül gépekhez képest.

  • A kézi üzemanyag-szivattyúnál a beindítás elött ujjnyomogatás hatására kerül az üzemanyag a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással indítható be a motor.

  • A STIHL ElastoStart  lehetővé teszi az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást.


AKKUMULÁTOROS VÁGÓTÁRCSÁS GÉP: A KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS NÉLKÜLI MEGOLDÁS


Az egyszerűen kezelhető STIHL akkumulátoros vágótárcsás gép kül- és beltéren végzett munkákra egyaránt alkalmas. Nemcsak a mélyépítésben, hanem az építőiparban vagy akár kert- és tájépítők számára megfelelő választást jelenthet a károsanyag-kibocsátás nélküli gép. A STIHL lítium-ion akkumulátoroknak és a gyakorlatilag kopás nélkül működő EC motornak köszönhetően a felhasználő teljes mértékben a munkára koncentrálhat. A benzines modellekhez hasonlóan az akkumulátoros vágótárcsás gép is rendelkezik vízcsatlakozóval és ergonomikusan kialakított markolattal. Az orsózárral különösen egyszerű a vágókorongok cseréje.


VÁGÓTÁRCSÁS GÉPEK KÜLÖN RENDELHETŐ TARTOZÉKAI


Kínálatunkban a felhasználási lehetőségek bővítésére és a vágótárcsás gépekkel történő munkavégzés megkönnyítésére számos külön rendelhető tartozék megtalálható, mint pl. vezetőkocsi, víztartály vagy vágásáirány-vezető.