294 990,00 Ft
271 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Ajánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Erőteljes, könnyen kezelhető nagynyomású mosó

A STIHL RE 170 PLUS különösen nagy teljesítményű nagynyomású mosó a ház körül és a kertben végzett tisztítási munkákhoz. Ipari használatra, mint pl. műhelyek, csarnokok vagy gépek tisztítására is alkalmas. A gép rézházas szivattyú kerámia dugattyúval rendelkezik. A mosó max. 180 bar nyomással működik. A 12 méter hosszú, acélerősítéses nagynyomású tömlő a gyorscsatlakozók segítségével egyszerűen a géphez és a pisztolyhoz csatlakoztatható. A csavarodásmentes tömlőcsatlakozás a pisztolyon meggátolja a tömlő felcsavarodását. 


Alapfelszereltségben két különböző fúvókával. Az állítható lapos fúvóka a kényesebb felületek gyors tisztítására, a rotorfúvóka pedig a makacs szennyeződések hatékony eltávolítására alkalmas. A fúvókák egyszerűen cserélhetők. Az áttetsző tisztítószertartályból a vízsugárhoz további tisztítószer adagolható. A nyomás és a vízmennyiség a gépen szabályozható. Az aktuális nyomás a manométerről leolvasható.


A teleszkópos fogantyúnak és a szállítási fogantyúnak köszönhetően a gép tárolása és szállítása helytakarékosan megoldható. A kerekek megkönnyítik a mosó mozgatását. A gép oldalán található tároló fúvókák és a hálózati kábel tárolására alkalmas. Tömlővezetővel rendelkező tömlődob a tömlő praktikus tárolásához.

RE 170 PLUS

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

ACÉLERŐSÍTÉSES NAGYNYOMÁSÚ TÖMLŐ
ACÉLERŐSÍTÉSES NAGYNYOMÁSÚ TÖMLŐ
NYOMÁS- / MENNYISÉGSZABÁLYOZÁS ÉS MANOMÉTER
NYOMÁS- / MENNYISÉGSZABÁLYOZÁS ÉS MANOMÉTER

Műszaki információk

Munkanyomás150 bar
Max. nyomás180 bar
Min. vízáteresztő képessség570 l/h
Max. vízáteresztő képesség648 l/h
Max. megengedett bejövő vízhőmérséklet60 °C

Szerviz és tippek