Közvetlen kiválasztás: Multirendszer

MM 56 multimotor

Az univerzális multirendszer nagy teljesítményű motoregysége

Általános

A nagy teljesítményű és gazdaságos STIHL MM 56 benzines multimotor ideális gyepápoláshoz, talajmegmunkálási és területtisztítási munkákhoz. A STIHL multiszerszámok néhány lépésben a multifunkcionális motorhoz csatlakoztathatók.

A STIHL 2-MIX motoros multimotor kézi üzemanyagszivattyúval rendelkezik, amely a motor egyszerű indítását segíti. A többfunkciós fogantyúnál a motor működtetéséhez szükséges kezelőelemek a fogantyún taláálhatóak. Ennek köszönhetően a kezelés különösen egyszerű és kényelmes, az egyik kéz mindig a fogantyún marad. A leállító gomb lehetővé teszi a munka megszakítása utáni azonnali újraindítást. 

A STIHL MM 56 a szállítási fogantyúval könnyedén felemelhető és hordozható. A gép gyorsan és egyszerűen összecsukható, így pl. az autóban helytakarékosan szállítható.

 

Ft235 990,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Műszaki adatok

MM 56

Műszaki adatok

Műszaki adatok Érték
Lökettérfogat cm³ 27,2
Teljesítmény kW 0,85
Teljesítmény LE 1,2
Tömeg kg 1) 8,25

1) Üzemanyag és szerszám nélkül

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Felszereltség

MM 56

Alapfelszereltség

 • Multifunkcionális Zoom
  Multifunkcionális

  Minden multiszerszám kiegészítő szerszám nélkül pillanatok alatt kicserélhető.

 • Egyszerűen összecsukható Zoom
  Egyszerűen összecsukható

  A kényelmes hordáshoz, szállításhoz vagy a helykímélő tároláshoz a multirendszer egyszerűen és gyorsan összecsukható. Felszerelt szerszámmal is.

 • STIHL 2-MIX motor Zoom
  STIHL 2-MIX motor

  Öblítéskor üzemanyagot nem tartalmazó légréteg keletkezik az égéstérben található elégetett üzemanyag és a forgattyúházban lévő friss üzemanyag között. Ez a réteg mérsékli a gázadagolás megváltoztatásakor fellépő, üzemanyagot is tartalmazó öblítési veszteséget, ezáltal óvja az embert és a környezetet.

 • Kézi üzemanyagpumpa Zoom
  Kézi üzemanyagpumpa

  A kézi üzemanyagpumpa a gép hideg indítását észrevehetően komfortosabbá teszi. A felfelé irányuló tartálynyílás lehetővé teszi a berendezés egyszerű feltankolását

 • Többfunkciós fogantyú Zoom
  Többfunkciós fogantyú

  A többfunkciós fogantyúnál a motor működtetéséhez szükséges kezelőelemek a fogantyún taláálhatóak. Ennek köszönhetően a kezelés különösen egyszerű és kényelmes - az egyik kéz mindig a fogantyún marad.

 • Helytakarékos szállítás Zoom
  Helytakarékos szállítás

  A multirendszer felszerelt szerszámmal is gyorsan és egyszerűen összecsukható, és pl. az autóban könnyedén szállítható.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások

Nyelv Dátum Link
manual icon hu 2023. 02. 23.