299 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Minősített száraz-nedves porszívó

Strapabíró STIHL SE 133 ME száraz-nedves porszívó professzionális takarítási feladatokra, intenzív porképződéssel járó munkákhoz. A nanobevonatú szűrőnek és az állandóan magas légsebességnek köszönhetően a porszívó minősített M porosztályú. Ha gép fény és hangjelzéssel jelzi ha a mért légsebesség a szívási folyamat során 20 m/s alá csökken. A STIHL SE 133 ME szűrőhatását a többszörös szűrőrendszer fokozza. A porszívó kapcsolóautomatikával rendelkezik, amellyel elektromos eszközök csatlakoztathatók a porszívóhoz. Ennek köszönhetően a gép ipari használatra, mint pl. műhelyek tisztítására is alkalmas. A munka során keletkező port azonnal felszívja. A porszívó bekapcsolását a rácsatlakoztatott eszköz szabályozza. 


A fordulatszám fokozatmentes szabályozhatósága és az automatikus térfogatáram-ellenőrzés lehetővé teszik a porszívó optimális használatát. A STIHL SE 133 ME egyenletesen magas szívóteljesítményét az automatikus szűrőtisztítási funkció segíti. A rozsdamentes acél szívócső gyorscsatlakozóval csatlakoztatható. A szívótömlő antisztatikus adapter segítségével gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható.


 

SE 133 ME

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

M porosztály
M porosztály
PTFE légszűrő
PTFE légszűrő
Szívóerő felügyelet
Szívóerő felügyelet

Műszaki információk

Teljesítményfelvétel1400 kW
Max. vákuum250 mbar
Beszívott levegő mennyisége: 4500 l/perc
Tömeg16 kg
Hálózati feszültség220-240 V/1 PH/50-60 Hz

Szerviz és tippek