107 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Lombszívó, szecskázó és fúvógép egyben

A STIHL SHA 56 akkumulátoros lombszívó-szecskázó gép hatékonyan felszívja és összeaprítja a lehullott leveleket a ház körüli területeken. A gép fúvógépként is használható, átalakítása egyszerűen, szerszám használata nélkül lehetséges. 


A csendes működésű lombszívó-szecskázó gép akár zajérzékeny területek tisztítási munkáira is alkalmas. A sebességszabályozóval az SHA 56 szívó- és fúvóereje fokozatmentesen szabályozható. A forgatható markolat kényelmes és ergonomikus munkavégzést tesz lehetővé. 


A fém vágócsillag biztosítja a nyesedék hatékony aprítását. Az apríték közvetlenül a szívócsőre rögzített 40 literes gyűjtőzsákba kerül, melynek asszimmetrikus kialakítása szabad mozgást biztosít a felhasználó számára. A cipzáros záródásnak köszönhetően a zsák egyszerűen és gyorsan üríthető. Kerek fúvóka, két fokozatban állítható hosszúságú fúvócső

SHA 56

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Állítható fúvócső
ÁLLÍTHATÓ HOSSZÚSÁGÚ FÚVÓCSŐ
Speed control
FORDULATSZÁM SZABÁLYZÓ

Műszaki információk

Névleges feszültség36 V
Tömeg4,2 kg
Fúvóerő8 N 1)
Anyag56 m/s
Max. légsebesség61 m/s

Szerviz és tippek