235 990,00 Ft
216 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Ajánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Az univerzális multirendszer nagy teljesítményű motoregysége

A nagy teljesítményű és gazdaságos STIHL MM 56 benzines multimotor ideális gyepápoláshoz, talajmegmunkálási és területtisztítási munkákhoz. A STIHL multiszerszámok néhány lépésben a multifunkcionális motorhoz csatlakoztathatók.


A STIHL 2-MIX motoros multimotor kézi üzemanyagszivattyúval rendelkezik, amely a motor egyszerű indítását segíti. A többfunkciós fogantyúnál a motor működtetéséhez szükséges kezelőelemek a fogantyún taláálhatóak. Ennek köszönhetően a kezelés különösen egyszerű és kényelmes, az egyik kéz mindig a fogantyún marad. A leállító gomb lehetővé teszi a munka megszakítása utáni azonnali újraindítást. 


A STIHL MM 56 a szállítási fogantyúval könnyedén felemelhető és hordozható. A gép gyorsan és egyszerűen összecsukható, így pl. az autóban helytakarékosan szállítható.


 

MM 56

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Multi-functional gear box
Multifunkcionális
STIHL 2-MIX motor
STIHL 2-MIX MOTOR
Kézi üzemanyagpumpa
KÉZI ÜZEMANYAGPUMPA

Műszaki információk

Lökettérfogat27,2 cm³
Teljesítmény0,85 kW
Tömeg8,3 kg
Rezgésgyorsulás bal oldal3,7-4,1 1)
Rezgésgyorsulás jobb oldal4,0-5,1 1)

Szerviz és tippek