Közvetlen kiválasztás: Kapálógépek

MH 685

Erőteljes motoros kapálógép kemény talajhoz

Általános

A strapabíró kialakítású, nagy teljesítményű STIHL MH 685 motoros kapálógép tökéletes választás a hobbikertészek, tájápolók és a mezőgazdaságban dolgozók számára. Kemény talaj megmunkálásához és nagy igénybevételű munkákhoz ideális. A speciálisan kifejlesztett formájuknak köszönhetően a kések optimális sorrendben hatolnak a talajba, így különösen hatékonnyá válik a kapálás. A STIHL MH 685 osztható kapakészlettel rendelkezik, melynek köszönhetően a kapálás munkaszélessége 85 cm-ről 60 cm-re rövidíthető. Így akár keskenyebb kultúrák is könnyedén megművelhetők.

A nagy teljesítményű motor könnyen indítható rendszerrel rendelkezik. Kiemelkedően kényelmes kezelés a kis erőkifejtést igénylő kapáláshoz. A beépített rezgéscsillapító rendszer elnyeli az állítható kormány rezgéseit, így erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé. A gép hátramenettel is rendelkezik.

Munka közben a fordulatszám egy ujjal szabályozható. Az elforduló csoroszlya segítségével meghatározható a kapálás mélysége és az előrehaladás sebessége, valamint a szűk helyeken történő munkavégzést és a kanyarodást is megkönnyíti. A tisztítási helyzetben a kapa késeinek fel- és leszerelése, valamint ezek tisztítása különösen egyszerűen elvégezhető. A kapagép az egyszerűbb szállítás érdekében hátul két kerékkel rendelkezik.

Ft346 990,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Műszaki adatok

MH 685

Műszaki adatok

Műszaki adatok Érték
Munkaszélesség 85 cm
Benzintartály térfogata l 1,4
Hajtás 1V + 1R
Munkaszélesség cm 85
Névleges teljesítmény (kW/LE) rpm 2,9 kW / 3,9 PS
Tömeg kg 46
Lökettérfogat cm³ 173
Motortípus Series XT800 OHV SC

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Felszereltség

MH 685

Alapfelszereltség

 • 180°-ban elforduló csoroszlya Zoom
  180°-ban elforduló csoroszlya

  Az elforduló csoroszlya segítségével meghatározható a kapálás mélysége és az előrehaladás sebessége, valamint a szűk helyeken történő munkavégzést és a kanyarodást is megkönnyíti. A könnyen kezelhető csoroszlya egyszerűen beállítható, továbbá elvesztés ellen biztosított rögzítővel rendelkezik.

 • Egyszerű gázműködtetés Zoom
  Egyszerű gázműködtetés

  A hatékony kapálás érdekében valamennyi STIHL motoros kapálógép kétkezes irányítással rendelkezik. A gázműködtető a felhasználó kezének közvetlen közelében helyezkedik el, így a fordulatszám irányítás közben hüvelykujjal szabályozható a tolókaron. Ennek köszönhetően a munkavégzés mindig a szükséges teljesítménnyel végezhető.

 • Kapakések Zoom
  Kapakések

  A speciálisan kifejlesztett formájuknak köszönhetően a kések optimális sorrendben hatolnak a talajba, így különösen hatékonnyá válik a kapálás.

 • Tisztítási helyzet Zoom
  Tisztítási helyzet

  A tisztítási helyzetben a kapa késeinek fel- és leszerelése, valamint ezek tisztítása különösen egyszerűen elvégezhető.

 • Osztható kapakészlet Zoom
  Osztható kapakészlet

  A STIHL kapagépek osztható kapakészlettel rendelkeznek, melynek köszönhetően a kapálás munkaszélessége változtatható. Így akár keskenyebb kultúrák is könnyedén megművelhetők. Az oldalsó tárcsák védelmet nyújtanak a meglévő növények számára.

 • Futómű Zoom
  Futómű

  A kapagép az egyszerűbb szállítás érdekében hátul két kerékkel rendelkezik. A munkavégzés során a kerekeket fel kell hajtani.

 • Központi tolókar-állítás Zoom
  Központi tolókar-állítás

  A gyorsrögzítő segítségével a tolókar helyzete oldalirányban és függőlegesen egyaránt állítható, valamint a kar le is hajtható a kényelmes szállításhoz és a helytakarékos tároláshoz.

 • Antivibrációs rendszer Zoom
  Antivibrációs rendszer

  A tolókar rögzítésében található rezgéscsillapító rendszer csökkenti a tolókarra jutó rezgéseket. Ennek köszönhetően a gép irányítása hosszabb munkák során is kisebb erőkifejtést igényel.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások

Nyelv Dátum Link
manual icon International 2023. 02. 02.