Közvetlen kiválasztás: Kapálógépek

MH 445 R

Fordulékony motoros kapálógép hátramenettel

Általános

A STIHL MH 445 R motoros kapálógép ideális kis kertekben történő használatra vagy akár mezőgazdaságban dolgozók számára. Szűk helyeken is könnyedén manőverezhető. A STIHL MH 445 R modell hátramenettel rendelkezik, amely jelentősen megkönnyíti a munkavégzést.

A nagy teljesítményű benzinmotornak köszönhetően a motoros kapálógéppel a kapálás kis erőfeszítéssel elvégezhető. Szükség esetén a 45 cm-es munkaszélesség egyszerűen és gyorsan 25 cm-re csökkenthető. A kompakt kialakítású gép kiegenysúlyozott súlypontja jelentősen hozzájárul a könnyed munkavégzéshez. Szűk helyeken végzett munkákhoz is ideális.  A kapálógép központi tolókarállítással rendelkezik. Alacsony rezgésszint a beépített STIHL antivibrációs rendszernek köszönhetően.

A külön rendelhető STIHL AHV 600 kiegészítő kapatagokkal a munkaszélesség 60 cm-re növelhető. Futómű az egyszerű szállítás érdekében.

Ft316 990,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Műszaki adatok

MH 445.1 R

Műszaki adatok

Műszaki adatok Érték
Munkaszélesség 60 cm
Benzintartály térfogata l 0,9
Motortípus EVC 200,3 C
Hajtás 1V + 1R
Munkaszélesség cm 45
Névleges teljesítmény (kW/LE) rpm 2,3 kW / 3,1 PS
Tömeg kg 37
Lökettérfogat cm³ 139

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások

Nyelv Dátum Link
manual icon International 2023. 10. 30.