Közvetlen kiválasztás: Bakancsok

DYNAMIC GTX bőrbakancs motorfűrészes munkához

Megbízható védelem, kényelmes viselet

Általános

A vízálló és légáteresztő STIHL DYNAMIC GTX vágásvédelemmel ellátott bőrbakancs tökéletes viselet láncfűrészes munkákhoz. Alkalomszerű és professzionális használatra egyaránt alkalmas. A víztaszító bőr felső rész és a vízálló, jól szellőző GORE-TEX® Extended Comfort membrán még szélsőséges időjárási körülmények között is kényelmes viseletet biztosítanak. A megerősített orr-rész védi a lábfejeket a leeső tárgyaktól, a kopás- és dörzsölődés elleni védelem növeli a bakancs élettartamát. A csúszásmentes talp biztos tapadást biztosít. Az ergonomikus, puha talpbetét és a gyorsfűzőkampók magas szintű kényelmet biztosítanak. A fényvisszaverő betétek a nagyobb biztonságért. 

 Ft133 290,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Felszereltség

DYNAMIC GTX bőrbakancs

Alapfelszereltség

  • Fényvisszaverő csíkok/ fényvisszaverő sáv Zoom
    Fényvisszaverő csíkok/ fényvisszaverő sáv

    A láthatóság fontos szerepet játszik a baleset-megelőzésben. A fényvisszaverő felületek növelik a biztonságot, és jobb láthatóságot biztosítanak még sötétben vagy az erdőben is.

  • Vágásvédelem Zoom
    Vágásvédelem

    Egyetlen védőfelszerelés sem nyújthat tökéletes védelmet a sérülések ellen. A védőruházat nem pótolhatja a biztonságos munkavégzést, ezért a munkavédelmi előírásokat és az adott motoros gép használati útmutatójában található biztonsági utasításokat, valamint balesetmegelőzési előírásokat feltétlenül be kell tartani!

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások

Nyelv Dátum Link
manual icon International 2022. 09. 07.