STIHL Timbersports Világbajnokság

Innsbruck, 2014.11.14-15

STIHL Timbersports Világbajnokság 2014

A STIHL TIMBERSPORTS® Világbajnokág idén a közeli Ausztriában kerül megrendezésre: az innsbrucki olimpiai csarnokban november közepén zajló összecsapás a sportfavágók Bajnokok Ligájának évadzáró sporteseménye. A világ több mint 20 országának közel 100 sportolója küzd meg az egyéni és csapatgyőzelemért.

A STIHL TIMBERSPORTS® Világbajnokság november 14-15-én kerül megrendezésre Ausztriában: Innsbruckba, az 1964-es és 1976-os olimpia városába 100 sportoló érkezik Európából, Ausztráliából, Új-Zélandról, az Egyesült Államokból és Kanadából. A verseny első napján a több mint 20 országból érkező csapatok harcolnak egymással és az idővel, míg a második napon (a kvalifikációt követően) a világ 12 legjobb sportfavágója küzd meg az érmekért.

Jegyek a www.oeticket.com oldalon vásárolhatók. A napi jegyek a csapat- és az egyéni versenyre 19€-ba kerülnek (16 év alatt és 70 év felett 14€), míg a kétnapos kombinált jegy ára 35€.

Akinek nincs lehetősége a helyszínen követni az eseményeket, az kattintson az alábbi linkre, ahol online nézheti a versenyt: http://www.stihl-timbersports.de/livestream.aspx

Az eseményről további információk a Magyar STIHL Timbersports Csapat hivatalos Facebook oldalán érhetők el: http://facebook.com/STSHUNGARY