311 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Névleges feszültség36 V
Tömeg6,4 kg
Teljes hossz1970 mm
Vágókör-átmérő230 mm
Hangnyomásszint81 dB(A) 1)

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Nagy teljesítményű, csendes és strapabíró professzionális gyomeltávolító

A STIHL RGA 140 akkumulátoros gyomeltávolító ideális a professzionális felhasználók számára a különböző felületekről, mint pl. járdaszegélyek vagy kerítések mentén történő gyomeltávolításhoz. A strapabíró gép hatékonyan és csekély felverődéssel távolítja el a gyomot még a kavicsos területekről is. Az ergonomikus kialakítású, kétkaros fogantyú segíti a kaszáló mozdulatot.

Az RGA 140 akkumulátoros gyomeltávolító csendes, három teljesítményfokozatú EC motorral rendelkezik. Az egy kézzel működtethető többfunkciós fogantyúval a fordulatszám kényelmesen szabályozható. Egyszerűen tisztítható légszűrő a motor optimális hűtése érdekében. A gyomeltávolító a csendes működésnek köszönhetően zajérzékeny területeken végzett munkákra is alkalmas.

Az AP akkumulátorok közvetlenül a motorházba helyezhetők, amely így rugalmas munkavégzést biztosít.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

RGA 140

Szerviz és tippek