133 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Névleges feszültség36 V
Tömeg3,2 kg 1)
Hangnyomásszint77 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint91 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás bal oldal3,7 m/s² 3)

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Erőteljes akkumulátoros kasza

A STIHL FSA 86 R akkumulátoros kasza ideális akadályok, mint pl. fák, kerítések mellett végzett nyírási munkákhoz. A nagy teljesítményű EC motorral még akár kisebb gyepfelületek nyírása is elvégezhető. A csendes működésnek köszönhetően zajérzékeny területeken végzett munkákra is alkalmas. Használatához hallásvédelem viselése nem szükséges. Az akkumulátoros technológiának köszönhetően a gép különösen egyszerűen, egy gomb megnyomásával beindítható.

A STIHL AP rendszerhez tartozó akkumulátor a motorházban található. A STIHL FSA 86 R akkumulátoros kasza ergonomikus kialakítású körfogantyúja, a puha markolat és a fokozatmentes fordulatszám-szabályozás a kényelmes munkavégzést biztosítják. A távtartó kengyel megóvja a növényeket (fák, bokrok), illetve védi a nyírófejet az akadályok mentén történő nyírás során.

Alapfelszereltségben AutoCut C 6-2 damilfejjel kapható. PolyCut 6-2 nyírófej külön rendelhető tartozékként kapható. 

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

FSA 86 R

Szerviz és tippek