289 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Névleges feszültség36 V
Tömeg5,7 kg 1)
Hangnyomásszint80 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint94 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás bal oldal2,8 m/s² 3)

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Nagy teljesítményű, csendes akkumulátoros kasza

A nagy teljesítményű FSA 200 modell a STIHL legerősebb professzionális akkumulátoros kaszája zajérzékeny területeken, sűrű fűben végzett nyírási munkákhoz. Az ergonomikus kialakítású, kétkezes fogantyú kényelmes munkavégzést tesz lehetővé. A fogantyú szerszám nélkül beállítható.

Az akár 450 mm-es vágókörrel és a nagy teljesítményű EC motorral rendelkező a STIHL FSA 200 ideális nagyobb területek hatékony nyírására. Az egy kézzel működtethető többfunkciós fogantyún a fordulatszám 3 fokozatban könnyedén beállítható. Az energiatakarékos üzemmódot egy LED jelzi. Az adott feladattól függően a sebesség fokozatmentesen is beállítható. A STIHL antivibrációs rendszer csökkenti a STIHL FSA 200 rezgéseit, így erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé. A légszűrő optimális hűtést biztosít a motor számára.

Alapfelszereltségben 250-3 bozótvágó késsel kapható, de a gép további külön rendelhető nyírófejekkel, mint például a STIHL PolyCut 28-2 nyírófejjel is használható.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

 

 

Szerviz és tippek