201 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Névleges feszültség36 V
Tömeg4,5 kg 1)
Hangnyomásszint83 dB(A) 2)
Üzemidő AP 300 S akkumulátorral (3)maximum 50 min
Zajteljesítményszint94 dB(A) 2)

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Hatékony akkumulátoros kasza, kétkaros fogantyúval

Nagy teljesítményű akkumulátoros kasza sűrű fűben végzett nyírási munkákhoz. Az ergonomikus kétkaros fogantyú a kialakításának köszönhetően a fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat, és így nagyobb területek nyírása is hatékonyan elvégezhető. 


A csendes EC motor három beállítható teljesítményfokozattal rendelkezik. Zajérzékeny területeken végzett nyírási munkákhoz is alkalmas. Az erőkímélő munkavégzés érdekében a kasza akasztófüle egyszerűen a vállhevederbe akasztható.


Az FSA 130 modell AP vagy AR akkumulátorokkal használható, amelyhez további kiegészítők szükségesek.


STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

FSA 130

Szerviz és tippek