438 990,00 Ft
403 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Ajánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Kiemelkedően nagy teljseítmény a nehéz terepen végzett nyírási munkákhoz

A STIHL FS 461 C-EM motoros kasza ideális a professzionális erdő- és tájgondozási feladatokhoz, sűrű fűvel benőtt területek hatékony nyírásához. A különösen nagy vágókör-átmérő a nagyobb területek gyors nyírását teszi lehetővé. 


A STIHL 2-MIX motor erőteljes és takarékos is egyben, a gép akár erdei szecskázási és tisztítási munkákra is alkalmas. Az indítási folyamat megkönnyítése érdekében a kasza STIHL ErgoStarttal rendelkezik. A STIHL M-Tronic teljesen elektronikus motorirányítás folyamatosan biztosítja az optimális motorteljesítményt, az állandó magas fordulatszámot és a kiváló gyorsulást. 


Az ergonomikus kétkaros fogantyú a kialakításának köszönhetően a fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. ADVANCE vállheveder az erőkímélő munkavégzés érdekében. A STIHL antivibrációs rendszer jelentősen csökkenti a motor rezgéseinek átvitelét a kézfejre és a karokra. A többfunkciós fogantyú és a leállító gomb egyszerű kezelhetőséget biztosítanak.

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

STIHL ErgoStart (E)
STIHL ERGOSTART
STIHL 2-MIX motor
STIHL 2-MIX MOTOR
Kétkaros fogantyú
KÉTKAROS FOGANTYÚ

Műszaki információk

Lökettérfogat45,6 cm³
Teljesítmény2,2 kW
Tömeg8,7 kg 1)
Hangnyomásszint101 dB(A) 2)
Hangnyomásszint101 dB(A) 2)

Szerviz és tippek