289 990,00 Ft
266 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Ajánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Sokoldalú motoros kasza

A STIHL FS 240 benzinmotoros kasza ideális mezőgazdasági és kertápolási munkákhoz. A STIHL 2-MIX motor erőteljes és takarékos is egyben. A megnövelt üzemanyagtartályának köszönhetően a nagyobb füves területek nyírása is hatékonyan elvégezhető. 


A STIHL FS 240 ergonomikus kétkaros fogantyúval rendelkezik, amely kialakításának köszönhetően a fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. A kettős vállheveder az erőkímélő munkavégzést biztosítja. A többfunkciós fogantyúnak köszönhetően a kasza egyszerűen kezelhető. A STIHL antivibrációs rendszer és a kettős vállheveder az erőkímélő munkavégzést segítik. A hatékony munkavégzés érdekében a gép hosszú csereperiódusú papírszűrővel rendelkezik.

FS 240

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Antivibrációs rendszer
STIHL ANTIVIBRÁCIÓS RENDSZER
Nagyméretű üzemanyagtartály
Nagyméretű üzemanyagtartály
Hosszú élettartamú légszűrő
HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ LÉGSZŰRŐ

Műszaki információk

Lökettérfogat37,7 cm³
Teljesítmény1,7 kW
Tömeg6,9 kg 1)
Hangnyomásszint100 dB(A) 2)
Hangnyomásszint99 dB(A) 2)

Szerviz és tippek