68 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Nagyobb rugalmasság a forgatható markolatnak köszönhetően

A STIHL HSE 61 elektromos sövénynyíró kiválóan alkalmas a ház körüli sövények, bokrok és cserjék vágására. A gép mindössze 3,9 kg súlyú és 50 cm vágáshosszal rendelkezik. Az öt pozícióban elforgatható többfunkciós fogantyú bármely helyzetben precíz és kényelmes munkát tesz lehetővé. A hatótáv három fokozatban hosszabbítható. Az egy oldalon élezett késekkel a vékony gallyak is precízen vághatók. Az edzett vágóélű, lézervágott kések strapabíróak és hosszú ideig élesek maradnak


rögzített vezetővédő megvédi a sövénynyíró késcsúcsát a sérülésektől a fal- és a talajközelben végzett munkák során. A beépített vágásvédelem a biztonságos munkavégzést segíti. A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a gép meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon.


A STIHL HSE 61 modellhez nyesedékgyűjtő lemez külön rendelhető tartozékként kapható.


A STIHL HSE 61 vágáshossza 50 cm.

HSE 61, 50 cm

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Forgatható többfunkciós markolat
Forgatható többfunkciós markolat
Kábel-tehermentesítő
Kábel-tehermentesítő
Kiegészítő kapcsoló
Kiegészítő kapcsoló

Műszaki információk

Vágáshossz50 CM
Névleges feszültség230-240 V
Teljesítményfelvétel500 W
Tömeg3,9 KG 1)
Hangnyomásszint85 Z03 2)

Szerviz és tippek