153 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Vágáshossz47 cm
Névleges feszültség36 V
Tömeg3,8 kg
Hangnyomásszint80 dB(A) 1)
Zajteljesítményszint88 dB(A) 1)

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

A könnyű STIHL HLA 56 akkumulátoros sövényvágó ideális a magasabb sövények és bokrok nyírásához a ház körüli és zajérzékeny területeken. A STIHL HLA 56 a STIHL AK rendszer lítium-ionos akkumulátoraival működik.


Az ergonomikus kialakítású többfunkciós fogantyúval valamennyi motorfunkció egy kézzel kezelhető. A körfogantyú szűk helyeken is nagy mozgásszabadságot és egyszerű kezelést tesz lehetővé. Az egy oldalon csiszolt, cseppalakú kés gondoskodik a kiváló vágásteljesítményről. A gyorsállító rendszer segítségével a késszög -45° és 90° között fokozatonként, szerszám használata nélkül állítható. A pengék végén található ütköző segít megakadályozni a kések sérülését. A gép helytakarékosan szállítható.


A HLA 56 akkumulátoros sövényvágó 45 cm-es vágáshosszal rendelkezik.


Szettben: AK 20 akkumulátorral és AL 101 töltőkészülékkel

HLA 56

Szerviz és tippek