1 149 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Értesítés

Műszaki információk

Max. lenyírható terület1500 m²
Max. emelkedés45 %
Max. emelkedés Upgrade Kit használatával55 %
Munkaszélesség28 cm
Min. vágási magasság20 mm

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Kényelmes és teljesen automatikus fűnyírás

A STIHL iMOW® 5 EVO robotfűnyíró tökéletes megoldás a közepes méretű gyepfelületek automatikus nyírására. A robotfűnyíró nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorral működik. A három szabadon lengő késsel rendelkező nyírószerkezet és a nagy késsebesség tiszta vágásképet eredményez rövidebb aktív nyírási idő alatt a STIHL iMOW® 5 modellhez képest. 


A robotfűnyíróval a lejtős területek nyírása és mulcsozása is könnyedén elvégezhető. A gép egy lépésben nyírja a füvet, aprít és trágyáz. Az iMOW® 5 EVO robotfűnyíró akár 1500 m²-es füves területeken és 45%-os emelkedőkön is gond nélkül elvégzi a nyírási munkát. Az opcionális Upgrade Kit segítségével az iMOW® akár 55 %-os emelkedővel is elbír.


Az ultrahangos érzékelők és a szabályozott sebesség gondoskodnak az akadályok kikerüléséről. A gép lassan közelíti meg az akadályokat, majd az akadályhoz érve automatikusan irányt vált, így azok közelében is elvégzi a fűnyírást. Egyenetlen terepen is egyenletes vágáskép a szenzoroknak köszönhetően.


Egyszerű kezelhetőség néhány nyomógombbal. A vezérlőegység emellett szövegfelolvasó funkcióval is rendelkezik. A gép hátulján elhelyezett LED csíkok és a gép tetején található LED-mátrix a robotfűnyíró aktuális állapotát mutatják, míg az elülső oldalon található LED csíkok menetfényként működnek három üzemmódban. A robotfűnyíró Bluetooth®, WLAN vagy mobil adatkapcsolat segítségével a MY iMOW® alkalmazáson keresztül vezérelhető. Lopás esetén a mobil adatkapcsolat segítségével meghatározhatja a robotfűnyíró adott helyét. Az applikációban a vágásmagasság is fokozatonként beállítható. A nyírási tervben a nyírás ideje akár egyénileg is beállítható heti ütemezések formájában. Szükség esetén a robotfűnyíró manuálisan is elindítható. Az esőérzékelő a felhasználó igényei szerint beállítható, hogy az iMOW® 5 EVO nedves időben is folytassa a gyep nyírását, vagy szüneteltesse azt. A gép töltése a dokkoló állomáson történik.


A telepítéshez a kert méretéhez illő telepítő csomag szükséges. A STIHL iMOW® robotfűnyírók megfelelnek az összes vonatkozó biztonsági előírásnak.

Szerviz és tippek