55 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Tömeg1,1 kg
Névleges feszültség10,8 V
Névleges áram10 A
AS2 akkumulátor üzemidejemaximum 14 min 1)
Beszívott levegő mennyisége: 1026 l/perc

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Száraz felületek gyors és hatékony tisztításához

A STIHL SEA 20 akkumulátoros kézi porszívó kisebb száraz felületek tisztítására a házban, a ház körül és gépjárművekben. A gép a STIHL AS rendszer akkumulátorával működik. A csendes működésű porszívó egyszerűen kezelhető.


A puha markolaton elhelyezett indítógomb jobb és bal kézzel is kényelmesen elérhető. A reteszelő kapcsoló lehetővé teszi a működtetést a kapcsolókar folyamatos nyomása nélkül. A zárt gyűjtőtartály magába zárja a koszt, és egy mozdulattal kiüríthető. A kétlépcsős szűrőrendszer kiemelkedő szűrőteljesítménnyel rendelkezik és a egyszerűen tisztítható.


Az alapfelszereltség tartalma: hézagtisztító szívófej, univerzális szívófej levehető kefebetéttel, hosszabbítócső, szívócső, táska. A porszívó az akasztófüllel rendelkező táskában helytakarékosan tárolható.


Szettben: AS 2 akkumulátorral és AL 1 töltőkészülékkel

Szerviz és tippek