39 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Száraz felületek gyors és hatékony tisztításához

A STIHL SEA 20 akkumulátoros kézi porszívó kisebb száraz felületek tisztítására a házban, a ház körül és gépjárművekben. A gép a STIHL AS rendszer akkumulátorával működik. A csendes működésű porszívó egyszerűen kezelhető.

A puha markolaton elhelyezett indítógomb jobb és bal kézzel is kényelmesen elérhető. A reteszelő kapcsoló lehetővé teszi a működtetést a kapcsolókar folyamatos nyomása nélkül. A zárt gyűjtőtartály magába zárja a koszt, és egy mozdulattal kiüríthető. A kétlépcsős szűrőrendszer kiemelkedő szűrőteljesítménnyel rendelkezik és a egyszerűen tisztítható.

Az alapfelszereltség tartalma: hézagtisztító szívófej, univerzális szívófej levehető kefebetéttel, hosszabbítócső, szívócső, táska. A porszívó az akasztófüllel rendelkező táskában helytakarékosan tárolható.

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

LED kijelző
LED kijelző
Puha fogantyú
Puha fogantyú
Zárt gyűjtótartály
Zárt gyűjtótartály

Műszaki információk

Névleges feszültség10,8 V
Tartályűrtartalom0,75 l

Szerviz és tippek