138 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Vezetőlemezhossz30 cm
Névleges feszültség36 V
Tömeg3,1 kg 1)
Össztömeg3,5 kg
Hangnyomásszint85 dB(A) 2)

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Nagy teljesítményű akkmulátoros fűrész, erőkímélő munkavégzés

A STIHL MSA 160 C-B akkumulátoros láncfűrész ideális mezőgazdasági, tájápolási és építóipari használatra, akár zajérzékeny területeken végzett munkákhoz is.

Erőteljes motor és 1/4" PM3 fűrészlánc a pontos vágások és a meggyőző vágsáteljesítmény érdekében. A könnyű, mindössze 3,1 kg súlyú (akkumulátor nélkül) láncfűrésszel még a hosszabb munkák is erőkímélően elvégezhetők. A STIHL gyorsláncfeszítésnek köszönhetően a lánc feszítése egyszerűen, szerszám használata nélkül elvégezhető. A QuickStop Super láncfék biztonságos munkavégzést biztosít.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Szerviz és tippek