138 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Nagy teljesítményű akkmulátoros fűrész, erőkímélő munkavégzés

A STIHL MSA 160 C-B akkumulátoros láncfűrész ideális mezőgazdasági, tájápolási és építóipari használatra, akár zajérzékeny területeken végzett munkákhoz is.

Erőteljes motor és 1/4" PM3 fűrészlánc a pontos vágások és a meggyőző vágsáteljesítmény érdekében. A könnyű, mindössze 3,1 kg súlyú (akkumulátor nélkül) láncfűrésszel még a hosszabb munkák is erőkímélően elvégezhetők. A STIHL gyorsláncfeszítésnek köszönhetően a lánc feszítése egyszerűen, szerszám használata nélkül elvégezhető. A QuickStop Super láncfék biztonságos munkavégzést biztosít.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Gyors láncfeszítés (B)
Gyorsláncfeszítés (B)
Fokozatmentes fordulatszám-szabályozás
Fokozatmentes fordulatszám-szabályozás
Kétfogantyús kezelés
Kétfogantyús kezelés

Műszaki információk

Tömeg3,5 kg 1)
Hangnyomásszint85 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint93 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás, bal oldal4,6 m/s² 3)
Rezgésgyorsulás, jobb oldal3,9 m/s² 3)

Szerviz és tippek