243 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Vezetőlemezhossz30 cm
Névleges feszültség36 V
Tömeg4,6 kg
Hangnyomásszint77 dB(A) 1)
Zajteljesítményszint93 dB(A) 1)

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Akkumulátoros magassági ágnyeső

Gyümölcsösök és fásítások professzionális gondozásához tökéletes választás az akár 390 cm teljes hosszal rendelkező STIHL HTA 86 akkumulátoros magassági ágnyeső. Az ergonomikus kialakítású teleszkópos szár négyzetes csöve kihúzott állapotban stabilizálja a szárat, így segíti a pontos vágást. A gyorszár lehetővé teszi a szár gyors és egyszerű, akár 120 cm-rel történő meghosszabbítását.

Az ¼“ PM3 fűrészlánc pontos vágást biztosít. Az erőteljes EC motor a STIHL AP rendszer akkumulátorával kombinálva állandó teljesítményt garantál. A halk motornak köszönhetően a HTA 86 akár zajérzékeny területeken, például lakóövezetekben végzett nyírási feladatokhoz is használható.

Az ergonomikus kezelőfogantyú jobb- vagy balkezesek számára egyaránt használható. A biztonságos munkavégzés érdekében a markolat csúszásgátló bevonattal rendelkezik. További előnyök:


  • Szerszám nélküli nyitható, áttetsző olajtartály a gyors utántöltés és a folyamatos ellenőrzés érdekében

  • A strapabíró ághorog segítségével a levágott nyesedék könnyen eltávolítható

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Teljes hossz: 270 - 390 cm

 

Szerviz és tippek