206 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Füves területmaximum 800 m²
Munkaszélesség38 cm
Munkamélység25 mm
Névleges teljesítmény1600 W
Üzemi fordulatszám2800 U/p

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Kompakt elektromos gyepszellőztető

A könnyű és ellenálló polimer házzal rendelkező STIHL RLE 540 elektromos gyepszellőztető ideális segítőtárs az elhalt fűréteg és a moha eltávolításánál a közepes méretű gyepfeleltekről. A csendes működésű gép a jó tapadású, könnyen futó kerekeknek köszönhetően jól irányítható. A munkamélység hat fokozatban állítható a tolókaron elhelyezett tekerőgomb segítségével. 

A STIHL RLE 540 gyepszellőztető egysége az egyszerűbb szállíthatóság érdekében leengedhető és fel is emelhető. A beépített kábel-tehermentesítő megakadályozza a kábel véletlen kihúzását. A házon elhelyezett szállítási fogantyú megkönnyíti a gép szállítását. A lehajtható tolókarnak köszönhetően a gyepszellőztető helytakarékosan tárolható.

Szerviz és tippek