51 990,00 Ft
47 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Ajánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Könnyedén rendet varázsol a ház körül

A könnyű, mindössze 2,3 kg súlyú (akkumulátor nélkül), kompakt kialakítású STIHL BGA 57 akkumulátoros fúvógép ideális az avar, fű, papír- és egyéb hulladék összefújására a ház körüli területeken. Csendes működésének köszönhetően zajérzékeny területeken végzett munkákra is alkalmas. A BGA 57 akkumulátoros fúvógéphez a STIHL AK rendszer valamennyi akkumulátora használható.


A puha markolat elnyeli a rezgések egy részét, és kényelmes munkavégzést biztosít. Az optimális fúvóerő érdekében a fúvócső hossza 3 fokozatban a felhasználó testmagasságához igazítható. A karcsú kialakítás a kényelmes és erőkímélő munkavégzést biztosítja. A fúvógép a burkolaton elhelyezett akasztófül segítségével a falra akasztható.

BGA 57 EU

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

BGA 57
OPTIMÁLIS SÚLYELOSZLÁS

Műszaki információk

Névleges feszültség36 V
Tömeg2,3 kg
AkkumulátorrendszerAK rendszer
Fúvóerő9 N
Anyag55 m/s

Szerviz és tippek